Framdrivningssystem med hög prestanda

När det är bråttom

När det är bråttom måste de som arbetar professionellt i den marina sektorn kunna lita på sin utrustning och framförallt på sina båtar. Nyckeln till funktionalitet, drifttid och prestanda är båtens motorer och drivlinor. Volvo Pentas produkter levererar prestanda utan att kompromissa med driftsäkerheten och kombinerar hög effekt med låg vikt, låg bränsleförbrukning och låga utsläppsnivåer.


drifttid och total ägandekostnad

Drifttid och total ägandekostnad

Maximal drifttid är nyckeln till produktivitet. Det här behövs: motorer och drivsystem som är konstruerade för krävande driftförhållanden,
tillgång till service var du än befinner dig samt utökat garantiskydd.

Läs mer om de ekonomiska fördelarna

 
 
 
hållbarhet 

Hållbarhet

Målsättningen med Volvo Pentas innovationer och produktutveckling är att minimera miljöpåverkan från våra produkter och verksamheter. Med förbättrad bränsleeffektivitet och allt lägre utsläppsnivåer gör vi allt vi kan för att uppfylla framtidens krav på utsläppsnivåer.

Läs mer om minskad miljöpåverkan


drifttid och total ägandekostnad

EVC i drift

EVC (Electronic Vessel Control) är Volvo Pentas gemensamma elektroniska plattform för fullständig integrering av motorer, elektronik och unika tillvalsfunktioner för oöverträffad prestanda, manövrering och säkerhet. 

Läs mer om EVC

 
 
 service och support

Global service och support

Volvo Penta finns alltid till hands för dig oavsett var och när du behöver omedelbar hjälp. Detta tack vare vår globala organisation för eftermarknadsservice och support samt vårt världsomspännande
återförsäljarnätverk och vår reservdelslogistik.

Läs mer om global support