inboard

Motorer och tillval

inombordare  inombordare  Tillbehör

 Motorprogram

 EVC-alternativ

 Tillbehör

Den överlägsna inombordsdieseln

Volvo Pentas reaktionssnabba dieselmotorer för installationer med rak axel har utmärkta köregenskaper. Deras unika marina vridmoment och snabba acceleration i kombination med klassledande vikt-effekt-förhållande gör dem till det överlägsna valet för ett stort antal båtägare. Lägg till hög tillförlitlighet, bränsleekonomi, låga utsläpp och ett antal smarta funktioner så har du allt du behöver för förstklassiga båtfärder.


inb

Solida och stabila motorer

Volvo Pentas dieselmotorer är utvecklade och konstruerade för att vara oerhört kraftfulla och har ett stabilt motorblock, odelat cylinderhuvud och stegram. Detta ger utmärkt pålitlighet och lång livslängd.

Läsa mer om Volvo Penta dieselmotorer

inb

Unikt marint vridmoment

Volvo Penta-motorerna utmärker sig för sitt unikt höga marina vridmoment. Det kraftiga vridmomentet vid låga varvtal ger snabb acceleration till planing och extra kraft för manövrering. Vid höga varvtal ökar fullgasmomentet om varvtalet sjunker, vilket ger en effektiv marschfart under alla förhållanden.

inb

Låg bränsleförbrukning

Sedan många år har bränsleeffektivitet varit ett kännemärke för Volvo Penta dieselmotorer. För dig som fritidsbåtsägare innebär den låga bränsleförbrukningen längre räckvidd och mer båtglädje.

inb

Säkrare och enklare båtliv

Inombordssystemet kan utökas med unika funktioner för säkert och enkelt båtliv. Varje artikel är utvecklad och tillverkad av Volvo Penta – för perfekt anpassning och optimal funktionalitet.

Läsa mer om EVC-alternativ för Volvo Penta inombordsmotorer

inb

En plattform av möjligheter

Glass Cockpit System har revolutionerat hur vi styr och övervakar fritidsbåtar. Det är helt integrerat i EVC, Volvo Pentas elektroniska plattform, tillsammans med båtens motorer, elektronik samt det unika utbudet av tillval.

Läs mer om marin elektronik

inb

Hög kvalitet på delar och tillbehör

Delar och tillbehör från Volvo Penta är utformade, utvecklade och tillverkade med samma höga kvalitetskrav som Volvo Penta-motorer. Det innebär produkter av hög kvalitet med garanti, där varje komponent är ett original med perfekt passform.
ips       ips

Mer tid för båtliv
Med Volvo Penta behöver du bara en enda kontakt för hela paketet: motorer, växellådor, instrument, tillbehör, service, garantier och så vidare. Det innebär ett enklare ägande och mer tid för båtliv.

Läs mer om Volvo Penta-återförsäljarnätverk

    Ett system – en leverantör
Alla Volvo Penta-produkter – propellrar, drev, motorer, reglage, instrument, tillbehör och så vidare – är utvecklade för perfekt samverkan och optimal prestanda. För dig betyder det en enda kontakt för hela paketet, inte minst för service och support. Det är säkert, tryggt och enkelt.

Läs mer om fördelarna med Volvo Penta