Senaste nytt för 2017

I år, gör vår senaste serie av innovationer att du kommer ännu närmare en integrerad båtupplevelse - den smarta vägen till ett enkelt båtliv. Den som gillar teknik kommer att uppskatta vår senaste uppgradering av vår prisbelönta Glass Cockpit så väl som vårt nya Batterihanteringssystem som förenklar hanteringen av elektriciteten ombord och på håll, med hjälp av tillbehöret e-Key. Så närhelst du föredrar en inombordare med axelinstallation eller det senaste Volvo Penta IPS systemet finns bekvämlighet och prestanda inom räckhåll. Det uppdaterade motorprogrammet innehåller numera ett ännu bredare utbud av motorer - tack vare den helt nya D8an.

News


Ny D8 motor för IPS och axelinstallation

Den som gillar kraftfulla motorer kommer att uppskatta 2017 års introduktion av nya  D8-550 och D8-600 för axeldrift, och nya D8-IPS700 och D8-IPS800 , med ökad effekt, lägre ljudnivå och optimerad bränsleförbrukning. Tillgängligt för axelinstallationer och dubbel eller trippel IPS installation.

news

gh

news

Glass Cockpit - Nu i Widescreen

Glass Cockpit - Nu i Widescreen format, från 7 till 24 tums skärm. Glass Cockpit systemet integrerar all förar information på samma ställe. Pekskärmen har multifunktionella funktioner och ger dig full överblick över navigation och motordata. Du kan själv anpassa din display layout för var och hur informationen skall presenteras. Detta ökar din säkerhet, medvetenhet och upplevelse till sjöss.

news

shadow

Batterihanteringssystem - Du bestämmer

Glöm stora nyckelknippor och att manövrera huvudströmbrytare. Det nya batterihanteringssystemet - med trådlös nyckel - tillåter dig att fjärrstyra elsystemet. Nyckeln har samma funktionalitet som på en bil, när du trycker på ON startar elsystemet och identifierar dig som tillåten användare av båten.

Batterihanteringssystemet tillsammans med EVC ger dig en fullständig överblick av batteri kondition visuellt i displayer du kan placera på upp till sex olika platser. Systemet erbjuder ett antal fördelar som batteri skydd och start hjälp. Denna funktion säkerställer att du alltid har kraft i startbatteriet genom att tillfälligt låna energi från extra batteriet.

Batterihanteringssystemet är säkert och pålitligt. Jämfört med traditionella system åtgår mindre kopplingspunkter och kablar vilket ökar tillförlitligheten.
news

shadow 

Joystick för axelinstallation

Vi har utökat vårt erbjudande av joystick som nu även finns till axelinstallationer. Ett världsunikt system som styr roder, motor och bogpropellrar - detta ger överlägsen körupplevelse och manövrering.
news