banner

Rattar

Rattar

Det nya urvalet av ergonomiskt utformade och robusta rattar för kabin-och flybridge är perfekt anpassade till Volvo Pentas utbud av kontroller och displayer.

3-ekrad läderratt

En riktigt exklusiv ratt som är utformad för att matcha de nya EVC-kontrollerna. Den har symmetrisk design för elektronisk styrning och rekommenderas för kabin/ inomhusbruk. Läder och rostfritt stål (304). Diameter 350 mm.

5-ekrad ratt i rostfritt stål

Tillverkad av 316 rostfritt stål i hög kvalitet. Denna robusta ratt rekommenderas för öppen / flybridge användning. Symmetrisk design för elektronisk styrning. Diameter 370 mm.

Klassisk mahognyratt

Denna klassiska rattdesign passar de flesta interiörer, men är också en perfekt match till de nya EVC-kontrollerna. Exklusiv mahogny och rostfritt stål (316). Rekommenderas för kabin/ inomhusbruk och har symmetrisk design för elektronisk styrning. Diameter 350 mm.

Sportig mahognyratt

Exklusiv design kännetecknar denna sportiga mahognyratt. Det rekommenderas för kabin/ inomhusbruk. Diameter 340 mm.

rattar 

Den 3-ekrade läderklädda ratten (till vänster) matchar de nya EVC-kontrollerna. Den robusta 5-ekrade ratten i rostfritt stål (till höger) är lämpad för öppna båtar.

steering wheels


De flesta interiörer passar till den klassiskt designade mahognyratten (till vänster). Sportig mahognyratt med en exklusiv design (till höger).